ENJOY WOK EN SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2038 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Enjoy wok en sushi. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 20:22 Ok
29 nov 2022 om 10:59 uur later krampen. iets was niet goed
27 nov 2022 om 23:31 Ik bestel hier altijd en het is altijd heerlijk. Alleen was het vanavond beetje aangebrand helaas en dat is wel erg jammer. Als dat in de keuken gebeurd zou het eten opnieuw gemaakt moeten worden vind ik en niet alsnog leveren bij de klant.
26 nov 2022 om 20:31 Goed eten voor een goede prijs!
25 nov 2022 om 22:41 Niet te eten sorry kip hele grote stukken gekookt leek het wel ik zeg eens maar nooit weer
20 nov 2022 om 10:29 Heerlijke sushi
18 nov 2022 om 22:24 Het was weer erg lekker en de bezorger was er op de afgesproken tijd
17 nov 2022 om 19:19 We hadden gebeld ivm een gerecht die geen smaak had en amper saus maar we moesten dat maar de volgende keer maar aangeven helaas. Dat vonden wat minder. Het andere eren was in orde.
14 nov 2022 om 14:40 Ondanks de lange wachttijd (erg druk) was het weer lekker. Als compensatie wat te drinken erbij gekregen
13 nov 2022 om 21:04 Heb langer dan 2 uur op het eten moeten wachten.
12 nov 2022 om 20:15 Pokebowls waren dit keer echt oneetbaar door een overschot aan wasabi in de wasabi mayo. Lippen en mond stonden in de fik en je kon niets van de ingrediënten proeven. We hebben ze helaas zo weg moeten gooien.
10 nov 2022 om 20:05 The best restaurant in Purmerend